Uit de oude toren: De magie van de grote terugkeer: Conflicterende mensbeelden in de roman van Milan Kundera

Tekst /// Niels Cornelissen

Aankomende september bestaat Babel 30 jaar, wat we niet zomaar voorbij willen laten gaan. In aanloop naar het jubileum wandelen we door de gangen van De toren van Babel – duiken we in het archief – om zodoende elk nummer een stuk dat we tegenkomen te herdrukken. Deze maand een stuk over conflicterende mensbeelden in de roman Onwetendheid van Milan Kundera. Geschreven door Niels Cornelissen in april 2002. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s