Babel Oktober/November 2020

College volgen op de maandagochtend in je pyjamabroek, een jaar geleden leek het nog een aantrekkelijk idee. Maar te midden van de beruchte tweede golf waarin we ons nu bevinden en we min of meer terug bij af zijn, ligt de herfstdip op de loer. Terwijl studenten de gehele som aan collegegeld betalen voor minimaal de helft minder kwaliteit en plezier, bekruipt het onzekerheid over de toekomst.

Juist tijdens deze druilerige, onzekere en misschien zelfs radeloze herfstdagen heeft stilzitten geen zin en is een goede dosis afleiding alles wat je nodig hebt. Deze Babel voorziet je graag in die behoefte!

Onze columnisten verdrijven ondertussen hun tijd met een Vampire Diaries-marathonen een ultieme fysieke beproeving op een Gazelle, terwijl redacteur Sofia in het zelfverrijkende ‘vinden van jezelf’ duikt tijdens onze – nu even uitgestelde –  tripjes naar verre plekken. Jens werpt zijn filosofische blik op de voortgang en de gebreken van het klimaatbeleid in een brief aan de toekomst en Robin pleit voor meer bewustwording van het fenomeen femicide.

Dus hoewel het herfstweer soms verdacht veel overeenkomt met de landelijke stemming, pak jij in die pyjamabroek lekker een kop thee en deze Babel erbij.

Lees het complete nummer hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s